Budakeszi és a Zsámbéki medence szakértője!

HUBER INGATLAN CÉGISMERTETŐ

Minden ami ingatlan Budakeszi, Telki, Páty, Zsámbék környékén illetve Budapesten.

Huber Ingatlan

Köszöntjük a Huber Ingatlan Ügynökség honlapján!

 

Irodánk 2010. január 18-án nyitotta meg kapuit Budakeszi szívében a Fő u.134. szám alatt. Irodánk megközelíthető a Jó kenyér Pékség és a Közjegyzői iroda között elhelyezkedõ kapubejárónál! Cégünk névadója, kollégánk dédnagyapja, aki ősi, budakeszi család feje volt, és egyedülálló üzleti vállalkozássá bővítette messze földön híres szakértelemét. Generációkra kiható mély szeretet és elkötelezettséget táplált családjába, Budakeszi városa iránt.

 

A Huber Ingatlan Ügynökség alapító tagjaiként Vécsey Melinda, Szabó Lőrinc büszkélkedhetünk, több éves szakmai tapasztalatunkkal a magyar ingatlanpiacon. Közös munkánkkal és magas szintű szakmai tudásunkkal segítünk Budakeszi lakóinak ingatlanvásárlásban, cserében és bérlésben egyaránt. A város iránti szeretetünk és elkötelezettségünk,a munkánkban is tükröződik, az elmúlt években mi segítségünkkel sok ember otthonra talált. Értékbecsléssel, független biztosítás közvetítéssel, és hitelezéssel bővítettük szolgáltatásainkat.

 

Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy Budakeszi ingatlanjai nem veszítenek vonzerejükből. Széles ingatlan kínálatunkból kitűnik, hogy nálunk a legkisebb lakásbérléstől a luxus kategóriás ingatlan vásárlásig mindenki kedvére válogathat, Budakeszi és környékén. Kínálatunkat tovább bővítettük budapesti és más települések ingatlanjaival is: Telki, Budajenő, Perbál, Páty, Zsámbék, Tök, Törökbálint, Budaörs, Etyek, stb...

 

Ügyfeleinknek maximális szakértelmet és teljeskörű ügyintézést nyújtunk. Pl.: szerződéskötés, tulajdonilap lekérés, hitelügyintézés, biztosításkötés, értékbecslés, teljeskörű felújításhoz szakembereket közvetítünk, költöztetés, stb... Ezzel is a legnagyobb kényelmet biztosítjuk Önöknek, hogy minél kevesebb idő ráfordításával, de a leghatékonyabban tudják ügyeiket intézni.

 

2013-ban csatlakoztunk a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségéhez (MIOSZ), így ezzel is bővítve kínálatunkat. Nagyobb adatbázissal állunk Ügyfeleink rendelkezésére, közel 6 000 ingatlanból tudnak válogatni, amely folyamatosan bővül! Ajánlataink az ország egész területéről, későbbiekben a környező országok kínálatát is megtalálhatják majd. 2019-ben Vécsei Melinda jogosultságot kapott az Etikus Ingatlanos tanúsító védjegy használatára.

 

Sikeresen átvészeltük eddig a pandémiát, ügyfeleinket a lehető legkörültekintőbben képviseltük. Pl.: videón keresztüli bemutatás, Skype, Messenger, elektronikus megbízási szerződések megkötése, stb...

 

2021-ben irodánkhoz csatlakozott Gébele Tímea, aki főleg Budapest XI. és XII. kerületével foglalkozik, de természetesen már az évek során Őt is folyamatosan ajánlják ügyfelei.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTISZTELTEK BIZALMUKKAL!

 

Eredeti nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 9:30-17:30, de kérem az érdeklődőket, hogy előzetesen mindenféleképpen egyeztessünk!

Szombat: előzetes egyeztetés alapján 

 

Ne habozzanak, rohamozzanak!IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 2092 Budakeszi, Fő út 134.


e-mail: info@huberingatlan.hu


Web: https://huberingatlan.hu
Budakeszi, Zsámbéki medence, BudapestMUNKATÁRSAINK


Szabó Lőrinc
Szabó Lőrinc
ingatlanreferens
Vécsey Melinda
Vécsey Melinda
ingatlanreferens, tulajdonos
📞
+36-20-437-

✉️
melinda@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://huberingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Huber Ingatlan

Hiba történt!