Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 74 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1968
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift van
Terasz 12 m²
Kilátás utcára, kertre,
A budai hegyvidék legkeresettebb, csöndes részén, XII. kerületben, Virányos és Zugliget határán, a Zugligeti úton, 74 (nettó 67) nm-es, felújított, tehermentes lakás új lakóit várja.
Az ingatlan egy 1960-as években épült, 4 lakásos társasházban található, 2 + 1 fél szobás, tartozik hozzá egy teljesen szeparált, lekerített, kizárólagos használatú 130 nm-es kertrész, mely egy igazi zöld sziget, és a lakásból közvetlenül megközelíthető, így az ingatlan kertkapcsolatos. Ezen felül tartozik még hozzá egy 2 nm-es pince, 30 nm tetőtér és egy 6 nm-es, zsindelytetős kerti tároló is.
Az infrastrukturális adottságok kiválóak: tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, gyermekintézmények és minden, mi fontos lehet, megtalálható a közelben, a városrész közbiztonsági mutatói kiválóak.
A lakást tulajdonosai 2010-ben teljes körűen felújították: új burkolatok, gépesített konyha, új víz/csatorna/villany hálózat, nyílászázók, teraszburkolat, terasztető, pincealjzat és kerítés korszerűsítése történt meg.
Az ingatlanban hőszigetelt műanyag nyilászárók kerültek beépítésre, szúnyoghálóval, redőnnyel. Teljesen megújult a 40A-es elektromos hálózat, nappali-éjszakai áram, 3 fázisú, 14 külön áramkör kismegszakítókkal rendelkezik.
A társasházba nem került bekötésre a vezetékes gáz, a lakásban hőpanel fűtés, programozható norvég elektromos fűtőtestekkel áll rendelkezésre, illetve egy nagy méretű cserépkályha szolgáltatja a fűtést. Közös költség nincsen.
Az ingatlanhoz tartozik egy darab kültéri kocsibeálló.

Ár

Irányár 59,9 M Ft (809 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd