Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 88 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet földszint.
Komfort duplakomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift van
Terasz 8 m²
Kilátás kertre,
Extrák elektromos redőnyök, riasztó, riasztó rendszerbe bekötött faliszéf, légkondicionálás, légelszívás a fürdőben a konyhában és a wc-ben, villanybojler, padlófűtés, extra módon kialakított fürdő, beépített szekrények, gardrob, egyedileg készített, fényes fehér színű, teljesen gépesített vadonatúj konyha, kiépített házimozi rendszer, egyedi extra világítások, egyedileg készített polcok, tálaló szekrény
SASADON, a Beregszász és Eper utca közelében közvetlen kertkapcsolatos, társasházi 3+1 szobás, 88 nm-es, összkomfortos lakás ELADÓ!
A lakás teljesen felújított, minden vadonatúj benne: víz- és elektromos vezetékek, konyha (teljesen gépesített: mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, mikro, beépített hűtő, mélyhűtő, gránit mosogató), fürdő, az összes burkolat, nyílászárók. Minden ablakon redőny van, de a nappaliban és a hálóban több szekciósan távirányítással működnek. A kiépített riasztórendszer mozgás- és nyitásérzékelőkkel is fel van szerelve. A fürdőszoba igényes luxus kialakítású, szintbeli zuhannyal, valamint egy nagy üvegfallal a háló felé. Ez az üvegfal egyedi és különleges, gombnyomásra elhomályosítható vagy átlátszóvá tehető.
A világítás igen átgondolt, megtervezett, sok hangulat- és bútor megvilágítás van, valamint 5.1-es házimozi rendszer is kiépítésre került. A lakás központi fűtésű, de a szobákban és a fürdőszobában Caleo rendszerű padlófűtés is elhelyezésre került. A meleg vizet 100 l-es Ariston villanybojler szolgáltatja, mely éjszakai áramra van kötve, költsége igen alacsony. A lakásban a bejárat mellett egyébként található még egy kis gardrobszoba, ahol a mosgógép is elhelyezésre került.
A lakáshoz tartozik egy 2 nm-es, zárható saját tároló, mely a lakás árában benne van.
Az ingatlanhoz külön megvásárolható egy 24 nm-es garázs (külön hrsz-on van), mely a ház alatt helyezkedik el, innen a belső lépcsőházon keresztül is könnyedén megközelíthető a lakás. A garázs ajtaja, valamint a kerti lejáró kapu távirányítással működtethető. Az egész ház a közelmúltban teljesen felújításra került, külső hőszigetelést, új kazánt és erkélyüvegezéseket kapott, a kert is rendezett, karbantartott.
A lakás ára: 69,9 M Ft
Garázs: 4 M Ft

Ár

Eredeti irányár 75 M Ft
Akciós Irányár 69,9 M Ft (794 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 7 Mutasd
Email melinda@ Mutasd