Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 98 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült kb. 1956
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Erkély 5 m²
Kilátás utcára,
KURIÓZUM A MOM PARKHOZ KÖZEL!!!

Magas emeleti, BUDAI HEGYEKRE panorámás kilátással, ERKÉLYES, kiváló tájolású SAROKLAKÁS eladó!!!

A környék kiváló, mind közlekedés, mint ellátottság szempontjából. A MOM park bevásárlóközpontban és a mellette lévő sport, iroda, rendezvény és kultúrközpontban minden megtalálható. Emellett számos kis bolt, étterem, cukrászda, zöldséges, szolgáltató található a környéken.

A ház a 40-es években épült, polgári jellegű. Az utóbbi pár éveben komoly felújításon esett át. Frissen szigetelt és felújított a teljes homlokzat. Az elmúlt években felújították a teljes tetőt és a csatornarendszert. Ezt megelőzően a ház strangjai, vezetékrendszere esett át egy komplett felújításon, valamint a lift is megújult. A ház biztonságáról a kamerarendszer és a kódos kapu gondoskodik.

A lakás fő utakhoz közel van, de mégis CSENDES. A város bármelyik pontjára könnyen lejuthatunk, illetve a Nyugat-Magyarországi régióba is.

A lakást a jelenlegi tulajdonos 18 éve teljesen átépítette, felújította. Ekkor a teljes gépészet is megújult, a fűtésrendszert, villanyhálózatot, víz-csatornarendszert is beleértve. A felújításkor falakat mozgattak, helyiségek funkciója is megváltozott, alkalmazkodva a mai modern életritmushoz. Az összes ablak cseréje, festés 10 éve történt. A ház teljes szigetelésének és a hőszigetelt ablakoknak köszönhetően a fűtésszámla minimális.

Az előszobába lépve egy hatalmas gadrobszekrényt építettek be, meg eltakarja a közműórákat, helyet ad a kabátoknak, cipőknek, stb.
A lakás helyiségei az előszoba és közlekedőből nyílnak. A nappalihoz kapcsolódik a konyha-étkezőrész. A háztartás legfőbb kincse egy hatalmas kamra-háztartási helyiség. Itt kapott helyet a cirkókészülék, valamint a mosógép, hűtő is. A számtalan polcon elférnek a befőttek, a háztartási dolgok.
A nappali-konyharész tágas, napfényes. Két szárnyas ajtóval nyílik a nappaliból a háló, mely a közlekedőből külön bejárattal is megközelíthető. A hálóban egy hatalmas beépített gardróbszekrény található.
A nappaliból és az erkélyes hálóból szép kilátás nyílik a budai hegyekre. Az erkélyről csodálhatjuk a természet rezzenéseit, a fák rügyezésétől az őszi lombhullásig.

A mostani gyerekszoba 16 nm, egy félszoba és az eredeti konyha összenyitásával került kialakításra. Jelenleg is két ablaka van, bármikor kettéosztható.
A fürdőszoba kádas, a wc-vel egyben van. Burkolata szép állapotú.

Összességében egy nagyon tágas, jó elrendezésű lakás élhető terekkel, jól megtervezett térelrendezéssel. Érdemes nemcsak megnézni, de megvenni is!

Ár

Irányár 68,9 M Ft (694 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 7 Mutasd
Email melinda@ Mutasd