Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 455 m²
Építési állapot újszerű
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1390 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Lift nincs
Az alapok már megvannak, a befejezés még Önre vár !!!

XI. Rupphegyi természetvédelmi terület közelében, kínálunk eladásra egy bruttó 455 nm-es összalapterületű, szerkezetkész, 2 lakószintes, ÚJ ÉPÍTÉSŰ házat, 1390 nm-es telekkel.

A vételár a jogerős építési engedélyt is tartalmazza, s amennyiben a leendő tulajdonosnak megtetszik az eredeti terv, akkor természetesen a befejezéshez az eredeti terveket készítő kivitelezői ajánlat is rendelkezésre áll.

Madárcsicsergés, csend, családi házas környezet, mégis kiváló közlekedés. ((8-as busz 5 percre, onnan néhány perce pedig akár a 4-es Metro, illetve több busz vonala is elérhető)

A földszinten 183 nm bruttó beépített alapterületen 65 nm-es nappali – étkező tér, (a hozzá kapcsolódó pergolával árnyékolt 60 nm terasszal) egy közel 30 nm-es konyha (kamrával), továbbá egy saját gardróbbal és fürdőszobával is rendelkező hálószoba került kialakításra, a beépített szekrényekkel tervezett előszobán és vendég mosdón kívül. A közel teljes értékű emeleti szinten, további 135 nm bruttó alapterületű lakótér érhető el, amelyen jelenleg négy darab, nagyméretű hálószoba és két fürdőszoba került megtervezésre, a Széchenyi-hegy irányába néző, 40 nm-es terasszal együtt. A hálószobák méretiből adódóan lehetőség van, további hálószobák kialakítására, amennyiben van rá igény. A pince szinten található egy 40 nm-es, két autó tárolására kényelmesen alkalmas garázs, háztartási helyiség, előszoba valamint további 40 négyzetméternyi alapterület, amelynek funkciói az új tulajdonos igényei szerint alakíthatóak

Ár

Eredeti irányár 119 M Ft
Akciós Irányár 109 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 7028
Email Védett cím