Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 250 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2019
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Erkély 8 m²
Terasz 11 m²
Budakeszin keres központi helyen új családi házat, melyre még az 5%-os Áfán kívül, CSOK és kedvezményes hitel is igénybe vehető,akkor megtalálta.
Érdeklődjön mihamarabb, mert ilyen feltételekkel kevés eladó ingatlan van.
A négy lakásos lakóépületből jelenleg már csak két egység a szabad, ezek 143 m2 hasznos területűek melyhez 11 m2 terasz,7 és 0,84 m2 erkély és 23 m2 garázs és 250 m2 kizárólagos használatú telekrész tartozik .
A láncházként épült négy lakásos lakóépület mindegyik egysége szerkezetkész, belső munkálatok, főleg a burkolatok, a festés nyílászárók beépítése és a külső szigetelés,színezés és a terep-rendezése hiányzik.
A tőkeerős beruházó az alábbi kulcsrakész állapot szerint határozta meg az árat:
Víz-, és hőszigetelések: • víz > 1 rtg 4 mm-es bitumenes vastaglemez (VILLAS E-G) • a lakásban a földszinti padlóban 15 cm Austrotherm EPS 100 lépésálló hőszigetelés • a lakásban földszint feletti födémben: 2,0 cm lépésálló Austrotherm ATL 2 hangszigetelés, és 6,0 cm lépésálló Austrotherm EPS AT-N 100 hőszigetelés • a lakásban a tetőben: 35 cm Rockwool multirock hőszigetelés • a homlokzaton 20 cm EPS-80 Grafit hőszigetelő rendszer (dryvit rendszer, a tervezett színű 1,5 mm-es kapart vékony vakolattal) • a földszinti 45 fokos lecsapásnál a födém alatt 20 cm Austrotherm Grafit Reflex Eps-80 hőszigetelés • a lábazaton 10 cm XPS peremszigetelés: Bachl Nikecell RS Elektromos szerelés: A belső elektromos munkáknál a védőcsövezési és vezetékezési munkák elkészülnek, kötődobozok beépítésével, elektromos mérőóra és a lakáshoz tartozó biztosítótáblák szerelésével. A kivitelezés során a telefon és a kábel TV hálózathoz a lakásokon belül a védőcsövezések és a vezetékezések elkészülnek. A riasztórendszerhez a védőcsövezés és a vezetékezés elkészül (szerelés nem). A lakások 3x20A energiával ellátottak. A kapcsolók és dugaljak Schneider Sedena típusúak, terv szerinti kialakítással. A gyengeáramú szerelés tartalmazza a kaputelefon kivitelezését a lakás beltéri egységével. A kültéri világítás védő csövezésének vezetékezése elkészül. A konyhában a tűzhely bekötési lehetősége kiépítésre kerül. A lakás csillárok, lámpatestek nélkül, csatlakozóhely és kapcsoló kiépítéssel Szellőző ventilátorok: A belső terű helyiségeknél, visszacsapó szelepes kivitelben, az egycsatornás szellőző vezetékre kötve. Vízszerelés: A víz-csatorna szerelési munkák során kiépül a fürdőszobai és a konyhai vizes-blokkok ellátására a hideg­ és a cirkulációs meleg vizes vezetékhálózat, a csatornavezeték szerelésével és Mofém sarokszeleppel. A fürdőszobában a mosógép részére fali csatlakozás kerül kialakításra Mofém mosógép töltő szeleppel. A konyhai mosogatógép részére külön fali csatlakozás nem készül, mert általános esetben a mosogató hideg víz és szifoncsatlakozására ráköthető bútoron belül. A konyhai hideg víz fali csatlakozása Mofém kombinált sarokszeleppel kerül kialakításra. A lakásokba beépítésre kerülnek: • külön hidegvizes vízórák, • geberit duo:fix standard wc tartály Sigma01 fehér nyomólappal (hozzá KERAMAG Eurotrend wc csésze), • KERAMAG Eurotrend mosdókagyló, hozzá MERKAPT Granada New Trend mosdó csaptelep fém leeresztő szeleppel, • 70/170 cm méretű cersanit santana akryl fürdőkád kádlábbal, styron automata króm kádszifonnal, hozzá MERKAPT Granada New Trend kádtöltő csaptelep zuhanyszettel kerül beépítésre. • A zuhanykabinnal rendelkező lakásokba 9ox9o cm fehér acryl zuhanykabin tálcával, hozzá MERKAPT Granada New Trend zuhanyzó csaptelep zuhanyszettel kerül beépítésre. • A konyha mosogató és konyhabútor nélkül kerül átadásra.
Csatorna: Utcai hálózatba bekötve. Fűtés-gázszerelés: Lakásonkénti fűtés rendszerrel ellátott (1-1 db 24 kW beépített zárt égésterű kondenzációs kombi falikazán; „Saunier Duval Semiatek Condens 24”). A lakásokon belül a fűtési rendszer teljeskörűen elkészül, vezetékekkel, lemez lapradiátorokkal.
Hidegburkolat: Padló- és falburkoló lapok bruttó 6.500.-Ft/m2 értékhatárig. A segédanyagokat (pl.: fugázóanyag, ragasztó) a kivitelező biztosítja. A fürdőszoba falak burkolása az ajtótok magasságáig, míg a WC falak burkolása 1,5 m magasságig történik. A konyhában csak padlóburkolat kerül lerakásra. Az aljzatburkoláshoz szükséges csempemennyiség kiszámítása hálómintában történő burkolás alapján történik, esetleges „diagonál" lerakás és a hozzá szükséges többletburkolóanyag pluszköltség. A burkolóanyagok - a kivitelezés adott szakaszában történő lakásvásárlás esetén - egyénileg kiválaszthatóak, színben és minőségben a megadott értékhatárig. Egyéb esetben a Beruházó választja ki a megadott értékhatáron belül. Többletburkolat, vagy magasabb kategóriájú burkolat választása pluszköltséggel jár, melynek megfizetését a Megrendelőnek kell vállalnia. Melegburkolat: A szobák burkolása terv szerint laminált padlóval (több színből választható, 10 mm vastag, 32-es kopásállóságú) történik - a kivitelezés adott szakaszában történő lakásvásárlás esetén, a burkolóanyag igény szerint kiválasztható – bruttó 6 000.- Ft/ m2 értékhatárig, mely tartalmazza a szükséges szegélyléceket is. A szükséges egyéb segédanyagokat (Pl.: alátétfólia, ISOFOAM XPS) a kivitelező biztosítja. Az előírttól eltérő lamináltpadló igényelhető, de esetleges többletköltségét a Megrendelőnek kell vállalnia.
Takarítás: Átadás előtti pipere takarítás. Külső munkák: • Tereprendezés • Abeton Viacolor térburkolatok • kocsifeljáró: a helyszínen készült beton burkolat • utcai kerítés és kapu • kukatároló • füvesítés
A kulcsrakész állapot nem tartalmazza: • beépített szekrények, konyhabútor (mosogató, tűzhely, páraelszívó, stb.), • a lakásokon belül nem kerülnek felszerelésre lámpatestek, • vagyonvédelmi szerelés, • a piperetárgyak (ülésdeszka, törölköző és WC-papírtartó stb.) be-, és felszerelését.
Tervezett végleges kötbér mentes átadás:
2020, február 15.

Ár

Irányár 94 millió Ft (496,04 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
CSOK
igényelhető