Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1921
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás udvarra,
VII. Kertész utcában, pár lépésre a Zeneakadémiától, felújított homlokzatú, jó állapotú, nagyon csendes, jó lakóközösségű házban kínálunk eladásra egy I. emeleti 56nm-es két külön nyíló szobás, teljes műszaki felújításon átesett, kimondottan világos, cirkófűtéses lakást.

A belső udvari fekvés ez esetben előny; a belváros zaja nem hallható. A házat nagyrészt tulajdonosok lakják. A vastag falaknak hála, a téli fűtésköltség alacsony, a nyári kánikulában pedig klíma nélkül is remekül temporált hűvös helységek fogadják a hazatérőt. A lakás előtti folyosót a mostani tulajdonosok kis teraszként használják, lévén hogy senki nem jár el az ajtó előtt.

Szerkezeti felújítás során Bosch cirko lett beépítve, új fűtőtestekkel, az ehhez tartozó csőrendszer fel lett újítva, kémény bélelés is megtörtént. Az elektromos hálózat is ki lett cserélve, vízórás.

Az esztétikai felújítás során a tulajdonosok igyekeztek megőrizni a századfordulós ház hangulatát, a remekül záródó, eredeti 5 db 2 m magas dupla táblás ablak, a régi magas ajtók, a frissen csiszolt eredeti parketta, Mérete ellenére tágas terek fogadják az érdeklődött. A 4,07 m belmagasságának köszönhetően akár galéria is kialakítható. A nagyobbik szoba ablaka- a belvárosban ritkaság -egy zöld, fás udvarra nyílik.

A társasház anyagi helyzete rendezett, folyamatos újítások folynak. A közös költség 17.500 ft, ami a felújítási alapot, szemétszállítást, házmestert, és a folyosó+lépcsőház takarítását is tartalmazza.

Remek befektetési lehetőség, a házban AirBnB nem tiltott.
A lakás jelzálog-,per- és tehermentes, 2/2 tulajdonban van, rugalmasan birtokba vehető.

Közelben számos üzlet, étterem, szórakozási lehetőség megtalálható.
Közlekedés szempontjából kiváló. Pár percre a 4-es -6-os villamos, troli, M1 metro.

Ár

Irányár 53,5 millió Ft (955,36 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd