Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 320 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1980
Épület szintje 4
Energetika nincs
Erkély 20 m²
Terasz 16 m²
Budakeszi Barackos részén a Hunor utcában két generáció együtt élésére is alkalmas, CSOK-nak megfelő többszintes sorház szélső része kerül eladásra.

A ház osztatlan közös tulajdonban van, de ügyvéd által készített megosztási szerződéssel rendelkezik. A lakóegységhez külön elkerített saját telekrész tartozik, mely a telek leejtéséből adódóan kétszintes ezért is van az a lehetőség , hogy az épületbe a földszintről és az elsőszintről is be tudunk menni.
A szintek 50 nm-ek, az alsó szinten külön kis garzon lett kialakítva-szoba-konyha-fürdőszoba, a következő szintre belső kényelmes monolitlépcsőn juthatunk fel, ahol a konyha és az étkező teraszos és kertkapcsolatos, a nappaliban nagyon szép működő cserépkályha található valamint a szoba erkélyes is. A következő szinten két különálló szoba és fürdőszoba került kialakításra , itt is az utcafronti szoba erkélyes.
E szint felett már a tetőtér van, mely beépített. Itt is két szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott pl. a fűtési rendszer korszerűsítve lett (kondenzációs kazán), villanyvezetékek részben felújítva , és részben ablakok cseréje is megtörtént. tavaly pedig a tető héjazatát cserélték le .A szobák parkettásak és laminált burkolatú.
A kert rendezett és teljesen elszeparált, teniszpálya használat évi 20 ezer Ft tagdíj befizetése ellenében ingyen
Szívesen tájékoztatom a továbbiakról.


Etikus ingatlanos vagyok és MIOSZ tag is.lehet,-hogy még nem is hallott erről - régebbi ügyfeleim folyamatosan megkeresnek ingatlan-tanácsadás tekintetében illetve beajánlanak saját ismerőseinek mivel meg voltak velem elégedve. Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Ár

Eredeti irányár 84.9 millió Ft
Akciós ár 84.9 millió Ft (442.19 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
CSOK
igényelhető