Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege hotel, szálloda
Belső terület 1115 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 1800 m²
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: részben felújítandó
Épült 2012
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára, kertre, parkra
Egyedülálló befektetési lehetőség!

Siófok egyik legpatinásabb utcájában, exkluzív villasoron, 200 méterre a vízparttól, Aranypart közelében, központi de még is csendes, remek infrastruktúrájú részen 5*-os, per pillanat befejezetlen, de üzemképes állapotban, szálloda eladó.
Az 1800 nm-es, kelet-nyugati tájolású telken 3 épület található. A főépület, ami 2012-ben épült, 4 szintes és 743 nm-es, ebben található 15 szoba, és 3 apartman,lakosztály. A szálloda 2018 szezonján megnyitott, és teljes teltházzal üzemelt.
Jelenleg 6 luxus színvonalú szoba üzemképes, illetve egy exkluzív sushi-konyha. A többi szoba/apartman gépészetileg és műszakilag elkészült, aburkolatok és a berendezések hiányoznak. Az ingatlant a legigényesebb és legmodernebb technikai megoldások jellemzik.
Az épület különleges, exkluzív, Japánból, Indonéziából, Indiából, Egyiptomból vásárolt anyagokból lett újjáépítve. Minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjellátó kamerákkal, mozgásérzékelős design világítás a folyosókon és lépcsőházakban, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.
Az elkészület 6 szoba is a tökéletes luxusról árulkodik: olajfestmények, kőszobrok, mahagoni burkolatok, kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel valamint USB csatlakozókkal, korlátlan internet, telefon belföldi + EU + USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel valamint több féle design világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig Edison égőkkel.
A főépületen túl található még a telken rajta egy különálló, két emeletes épület is, ami 2008-ban épült, bruttó 182, nettó 148 nm-es, ami étteremnek, konferenciaközpontnak kiválóan alkalmas, számos lehetőséget rejt magában. A hotel bővíthető, wellness szolgáltatással kiegészíthető - erre már a kész, igényes és különleges tervek rendelkezésre állnak. 18 autó számára a parkolási lehetőség meoldott.
Kérésre e-mailben alaprajzokat, további képeket, vázrajzot, tulajdoni lapot stb. szívesen küldök.

Ár

Irányár 570 millió Ft (511.21 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd