Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 380 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 2075 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 2004
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Dolgozni; vállalkozást üzemeltetni és lakni is egy helyen: ez mind lehetséges Zsámbékon.
Zsámbék fejlődő részén üzleti szempontból egy tökéletes ingatlan kerül eladásra. Itt csak a fantáziára van szükség, hogy mit lenne érdemes kihozni az ingatlan adottságaiból.
A ház 2004-ben épült a 2075 m2-es sarok telken. Az épület egy bruttó 380,19 m2 földszintes egylakásos családi ház, mely három részre tagolódik.

Az első rész, a jelenleg lakott rész. : Ez 150 m2-es A lakás bejárata az oldalkert felől fedett teraszról az előszobába nyílik, amelyből egy kis közlekedőn keresztül juthatunk az utcai épületrészben helyet kapó két szobába valamint egy kis Wc-mosdó helyiségbe,továbbá innen nyílik a tágas egy légterű étkező-nappali-konyha helyiség is.( 60m2) Az épület Ny-i részébe egy gardróbon keresztül megközelíthetően került kialakításra további egy szoba, és egy 11m2 fürdőszoba- itt került beépítésre a szauna is- ,valamint ez a gardrób biztosítja a garázs lakásból való megközelítésének belső lehetőségét is. A kazán-háztartási helyiség a gépkocsi tárolóhoz kapcsolódik.

A második rész, ami jelenleg üres : az üzlettér, mely az irodával, tárolóval és zuhanyzó-mosdó ,kazán helyiséggel összesen 123 m2. Ez a rész kimondottan vállalkozásra alkalmas, akár étterem, vagy kávézó, vagy bármilyen szolgáltatásra kivallóan megfelelő. Teljesen külön bejáratú, külön riasztó, külön kazán. Könnyen átalakítható lakássá is.

A harmadik rész,a padlástér ,ez beépítésre előkészítve, teljesen külön lépcsőn közelíthető meg.

A lakott rész padlófűtéses, a szobákban plusz radiátorok. A nappaliban a kandalló teszi hangulatossá a nagy teret, valamint itt klíma is van, de ezt a tulajdonosok nem használják. Az erkélyajtó redőnye elektromos, valamint a garázs és a kapu is elektromosan működik. A ház porotherm 38-as N+F téglából épült és szigetelt, fedése cserépfedés.

A telek is a fentiek alapján tagolódik : virágos kert, konyhakert, és az üzlethez tartozó kert rész.Az udvarban több gépkocsi parkolására van lehetőség a viacolor térkővel burkolt részen ami részben fedett is.

Jöjjön ,nézze meg az ár irányár!

Ár

Eredeti irányár 79 millió Ft
Akciós ár 78,9 millió Ft (207 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
garázzsal