Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+2 félszoba
Telek terület 1060 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1970
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KIVÉTELESEN JÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS CSALÁDIHÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA!

Az ingatlan csendes, családiházas környezetben helyezkedik el, melynek komfortos megközelítéséről aszfaltozott út gondoskodik.

Az épület 2013-ban került felújításra, mely munkálatok többek között a meglévő 30-as falazat szigetelését, a tető felújítását, valamint a nyílászárók cseréjét foglalta magába. Az otthon melegéről egy modern gázkazán gondoskodik korszerű radiátorokkal, amit a földszinti fürdőszoba elektromos padlófűtése egészít ki.

A nagyságrendileg 140 m2-es lakóterülethezhez tartozik továbbá egy 40 m2-es pince, melyben az épület főbb gépészeti egységei (gázkazán, vízlágyító berendezés), illetve az egyéb tárolásra alkalmas helyiségek kerültek kialakításra.

Az ottlakók számára számos kikapcsolódásnak ad teret és lehetőséget ez a rendkívül szép PANORÁMÁVAL rendelkező ingatlan, a közel 50 m2-es hátsó terasz kialakításával, valamint az ahhoz tartozó motoros árnyékolóval együtt, amely megfelelő összhangban van az épület stílusával és hangulatával.
Szintén említést érdemel a kertben elhelyezkedő kisebb melléképület, mely a szabadban megrendezett családi vagy baráti összejövetelek számára idilli hangulatot tud teremteni.

A meghirdetett ingatlan vételára NEM ALKUKÉPES!

További részletekkel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen állok rendelkezésére!

Ár

Irányár 65 millió Ft (464,29 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd