Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 119 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 599 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1925
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budakeszi központi részén, 100 méterre az erdőtől, kiváló infrastruktúrális adottságú helyen (tömegközlekedés, intézmények stb. közelében) bruttó 175, nettó 119 nm-es, önálló családi ház, új gazdáira vár.
Az ingatlan a múlt század 20-as éveiben épült, terméskő alapon, vályog illetve vegyes szerkezetű, nagy belmagasságú (3,5 m), a főfalak 60 cm-esek, z épület teljes egészében alápincézett.
A házat 2018-ban igényesen, kb. 80%-ban felújították: a villany- és vízhálózat teljes egészében ki lett cserélve, illetve a fűtésrendszer teljesen új, padlófűtést is kiépítettek. A házon vadonatúj tető van, kéménnyel, Bramac cserepekkel. A belső burkolatok is újak illetve az összes nyilászáró kicserélésre került: 3 rétegű SCHÜKO nyilászárók kerültek beépítésre, a kert felé panoráma ablakokkal és biztonsági ajtóval.
A Tetőtér elő van készítve beépítésre, itt nettó 65 nm alakítható ki., víz, fűtés, villany, csatorna felállások elkészítve.
A házhoz 600 nm-es, szinte teljesen szabályos négyzetalapú, enyhén lejtős, de többnyire sík, frissen parkosított, tágas telek tartozik, fúrt kúttal.

Ár

Irányár 72,4 millió Ft (608 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd