Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 132 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 619 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült 1991
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budakeszi közkedvelt részén, a Napsugár utca közelében, festői panorámával bíró domboldalban kínálunk megvételre egy igényes, 1991-ben épült, azonban felújításra szoruló családi házat.
Az ingatlant első tulajdonosa (építtetője) szándékozik eladni, tehát anno saját részre épült. A hozzátartozó önálló, nyugati lejtésű telek mérete 619 nm. A ház, bruttó 161, nettó 132 nm-es, nappali + 4 szobás, teljesen száraz, jó állapotú, azonban esztétikailag és műszakilag is korszerűsítést igényel.
Az elrendezése nagyon praktikus: a földszinten nappali + háló, fürdőszoba, mellékhelyiség, speiz és konyha - étkező található, mely teraszkapcsolatos. Az emeleten 3 hálószoba található, egy fürdőszoba valamit egy öteletes dolgozó sarok. Az emeletről megkapó panoráma tárul elénk, mely mind Budakeszire, mind a Telki felé elnyúló ún. Fekete-hegyek vidékére vonzza tekintetünket.
Az ingatlan infrastrukturális adottságai kiválóak, hiszen mind a buszmegálló illetve közintézmények stb. is néhány perc sétányira vannak, ugyanakkor a természet kedvelőinek sem kell 300 méternél többet legyűrniük, ha a Budakeszierdőre vágynak.

Ár

Irányár 57,9 millió Ft (438 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd